dissabte, 29 de desembre del 2007

Benvinguts i Benvingudes!!

Benvingut!! Som l'equip del PSPV-PSOE d'Alcàsser i volem inaugurar aquest nou espai en la xarxa, per mitjà del qual esperem rebre tant les vostres opinions com les vostres propostes.

Totes les vostres entrades seràn publicades sempre i quan no falten al respecte de ningú, per tal de mantindre l'harmonia amb la qual pretenem portar cap avant aquest xicotet espai. Eixa serà la norma del blog.

Sense més dilacions... donar-te la benvinguda a aquesta, la nostra llar i la nostra seu "virtual", ací sempre seràs ben rebut o rebuda, esperem que el temps que passes amb nosaltres et siga grat.

Salutacions Socialistes!!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

En primer lloc l'iniciativa és molt bona, em presente el meu nom es Miquel Perpinyà, com a veïns d'Alcàsser vos convide a celebrar el 3 de Febrer de 2008 el Dia de l'Arbre, en el cual la Colla Excursionista D'anar per casa participarà, organitzàrem tallers, etc, és molt important la participació, per tal de fer voee a l'ajuntament que ha de fer més per les zones verdes d'este poble. Voldria saber quina informació tenen els socialistes sobre una futura linia de Alta Tensió que passarà per el terme d'Alcàsser.En fi gràcies per este blog, la nostra adreça es colladanarpercasa@yahoo.es o colladanarpercasa@yahoo.es

Anònim ha dit...

Bona vesprada!!

M'agradaría que ampliareu l'informació sobre les jornades que es realiztaràn el día del Arbre.

Em pareix molt interesant la vostrea llavor i la vostra iniciativa.

En relació a les zones verdes que podem 'gaudir' al nostre poble he de dir que ja porte una bona estona per a buscar-li un adjectiu que poguera definir-les... Insuficients? Poca vegetació? Desaprofitades? ... Realment ens mereixem açò?

Us anime a continuar informant-nos a tots!!

Llibert ha dit...

Abans de res permet-me que et done les gràcies per participar d'aquest Blog, solament si la gent participa, aquest tindrà sentit.

Estem a la vostra disposició per al que necessiteu i per a participar el dia de l'arbre, ens sembla una molt bona iniciativa, esperem la vostra informació.

En relació a l'Alta Tensió estem assabentats que passa una línia d'alta tensió més o menys al costat de la carretera de Picassent-Torrent.

Salutacións
Liberto Hernández

Unknown ha dit...

El dia de l'arbre es realitzarà el dia 2 de Febrer, de 11 a 13 h, en el carrer Corts Valencianes i Carrer València, a l'entrada del poble venint per l'antic camí de Silla, si em doneu les vostres adreçes electròniques vos informaré més detalladament de les nostres activitats, en fi esperem la vostra participació, plantarem figueres, garroferes, oliveres, llledoner, carrasques, pi blanc, magraner,xops, a més de poder endur-se a casa una planta aromàtica, fins ara.

Clar i Ras ha dit...

Hola!!

Ens agrada molt la vostra iniciativa per la qual cosa participarem activament en les vostres activitats.

Per a qualsevol cosa (enviar o socilitar informació, contactar amb nosaltres privadament... etc) podeu fer-ho enviant un correu-e a la direcció: alcasser@pspvhortasud.com

No dubteu en continuar participant d'aquest blog!!

Salutacions!