dimarts, 13 de maig del 2008

Concentració per la defensa i aplicació de la llei de dependència

Davant el boicot que està realitzant la Generalitat Valenciana en l'aplicació de la llei de dependència la coordinadora "Acció i reflexió ciutadana per València", convoca la ciutadania valenciana a una concentració, dimecres, dia 14 de maig de 2008 a les 19:00 hores a la plaça de Manises de València (Generalitat).
Acudeix!!!
- Per la defensa i aplicació urgent de la llei de dependència.
- Perque la llei de dependència empara, defensa i reconéix els drets que corresponen a les persones depenents i a les seves famílies.
Demanem la teva asisstència!!!
Necesitem el teu compromís i la teva solidaritat!!!
Fem una crida a totes les ciutadanes i ciutadans valencians a participar amb il·lusió en la millora de la qualitat de vida de totes les persones dependents i de les seves famílies, perque...
DEMÀ POTS SER TU LA PERSONA DEPENDENT!!!
Salutacions Socialistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans que res donar-vos l'enhorabona per este mitjà de comunicació entre el partit i "el poble", ajuda a què la política acabe estant realment un poc a l'abast de tots. No obstant això, vos anime que actualitzeu amb més freqüència perquè l'ànim no decaiga.
Sé que no ve molt a conte la meua pregunta... però d'un temps cap ací he escoltat (tot se sap) que el marit de l'alcaldessa està treballant per a una empresa de la diputació. ¿Fins a quin punt és certa esta informació? I si així fora... És per mèrits propis o bé el càrrec que ostenta la seua senyora té alguna cosa a veure? Que conste que no tinc res en contra d'utilitzar certs endolls, és simple curiositat. Una salutació ben cordial.

Anònim ha dit...

Sé perfectament que la llei de dependència no funciona, almenys en la Comunitat Valenciana. Sembla ser que una vegada es demanen les ajudes per a l'aplicació de la llei tot el que segueix son "pegues", que retarden en anys les respostes a eixes solicituds.
M'agradaria saber fins a quin punt té competència l'estat i fins a quin punt la Comunitat autònoma d'aplicar les lleis que ixen del Parlament espanyol.
salutacions!
Pd: ja estava bé que actualitzareu:P

Clar i Ras ha dit...

Hola Tam, què tal? Tens tota la raó en això de que em tardat en actualitzar. Sense adonar-nos s'havíem pres unes mini vacances, jeje.
Respecte de la llei de dependència, el que està ocorrent al País Valencià és molt greu i seriós. Respecte de les competències que tenen dues administracions (central i autonòmica) estan clarament delimitades.
La primera, és l'encarregada de dotar pressupostàriament la Llei de la que estem parlant. La segona, la que deuria fer aplegar eixa dotació on corresponga, i la responsable de rebre les sol·licituds i donar-los resposta, ja que com saps molt bé, les competències sanitàries i ajudes socials, estan completament delegades al govern d'esta comunitat.
Per tant, quin és el motiu pel qual el govern de la Generalitat no dóna estes ajudes? La veritat és que no hi ha resposta que puga justificar el retard i la no resolució d'estes peticions, que en altres comunitats autònomes fa temps que funcionen correctament.
La salut és el més important, i sobre tot, quan es tracta de persones dependents i d'ajudar a les seues famílies.
No puc entendre que s'utilitze així el benestar del personal només per qüestions polítiques.
Una besaeta. Ens vem per ací.
Almudena