dimecres, 30 de desembre del 2009

L’AJUNTAMENT PAGA ALS PERIODISTES DEL PP (ISABEL SAN SEBASTIAN) PER CRITICAR AL GOVERN DE ZAPATERO

El passat 27 de novembre l’Ajuntament organitzava una xarrada de la periodista Isabel San Sebastian en les activitats preparades per promocionar la Biblioteca Municipal. És a dir, l’equip de govern en l’ajuntament portava a una de les periodistes més conservadores i més reaccionàries del panorama periodistic per llançar des de la tarima els mateixos arguments que el PP utilitza com a oposició al PSOE. I tot açò debades per al PP. PROPAGANDA PAGADA PER L’AJUNTAMENT.


La periodista no pogué ni volgué dissimular el seu conservadurisme social i polític i va fer una conferència típica de la dreta més reaccionària d’Espanya. Criticà a tot el govern, a Zapatero per supost, va fer un al.legat en contra de la Llei d’Interrupció voluntària de l’embaraç i descalificà a totes les ministres del govern d’Espanya, en una xarrada que hauria d’haver parlat de “dona i ciutadania”. Tot un mitin del PP, esta vegada sense autobusos ple d’immigrants enganyats amb promeses falses de treball.


Eixa és la forma d’actuar de la dreta espanyola i la que governa el nostre ajuntament, que no té vergonya de pagar en els nostres impostos conferències de periodistes afins al PP. LA PROPAGANDA POLÍTICA QUE SE LA PAGUE CADA PARTIT.

Qui vindrà l’any que ve? Urdaci? Jiménez los Santos ?


Els socialistes portem mols anys demanant que eixos diners s’invertisquen en vertaderes campanyes de promoció de la biblioteca municipal. I no ens sembla malament que una vegada a l’any es faça una conferència d’algú relacionat en el món de les lletres. Però el PP a convertit esta iniciativa en portar a persones que representen el ideari polític del seu partit, independentment de la seua trajectòria literària o cultural. Com a oposició demanem que s’utilitzen correctament els diners dels contribuents i que no es malbaraten, i menys en època de crisi (eixos diners els vindrien molt be als nostres majors que encara estan esperant les ajudes que els ofereix la Llei de Dependència i que el PP té paralitzada).


LA COMUNITAT VALENCIANA QUE ENS AMAGUEN


Els socialistes valencians estem portant a terme una sèrie d’iniciatives per desemmascarar les constants mentides a les que el PP de Camps ens té acostumats. Som la Comunitat en més paro, més endeutada i amb menys serveis públics de tota Espanya.


N’hi ha moltes dades que demostren que som la Comunitat pitjor gestionada i que més tardarà en eixir de la crisi econòmica ja que el Govern de la Generalitat està totalmente paralitzat pels casos de corrupció que li afecten.

L’Agrupació Socialista d’Alcàsser vos desitja un bon Nadal i un any 2011 ple de bones notícies.


1 comentari:

Tam ha dit...

Corregiria allò de que es desqualificà a totes les ministres del govern de ZP, ja que criticà a la ministra Aido per la seua gestió al ministeri d'igualtat, sense més. Respecte a la resta de la conferència: una autèntica vergonya, sobretot per l'engany que implicà el títol de la mateixa...
¿Perquè se li anomenà dona i ciutadania quan realment es tractà d'un atac a la llei d'interrupció de l'embaràs?