dimecres, 30 de gener del 2008

"L' obscurantisme” del PP reapareix (una vegada més) en el Dia de l'Arbre

El dia 12 de gener la Colla Ecologista i Excursionista del nostre municipi ens informava d'uns tallers que es realitzaran finalment el dissabte 2 de febrer per a commemorar aquest dia i en els quals des del primer moment ens vam comprometre a col·laborar i a promoure.

No obstant, la sorpresa va vindre ahir a l'assabentar-nos que és una activitat en què col·labora el nostre Ajuntament. Ajuntament en què està representat el nostre grup polític i com a tal deuria haver sigut informat (per dret) de les actuacions que pensaven promoure.

D'aquesta manera, agraïm a la Colla la seua labor informativa amb nosaltres però no podem deixar de denunciar la falta d'informació a què s'està sotmetent a tots aquells regidors que no formen part de l'Equip de Govern.

El PP retalla els drets de l'oposició, limitant l'espai i l'accés a la informació per part de la mateixa. Aquest “obscurantisme” es deu al desig d'ocultar la informació, facilitant només les dades de les coses que els interessen.

Hi ha falta de transparència en l'actuació del PP d'Alcàsser, una falta de transparència que recordem des del mateix moment en què van ostentar l'alcaldia. Entenem que tots els regidors tenen dret a saber de les actuacions que l'Ajuntament realitza o té pensat realitzar i per tant és obligació de l'Equip de Govern informar de les mateixes. I no ens referim amb açò últim a informar de les mateixes tres o quatre dies abans de l'esdeveniment, per mitjà d'una carta i quan ja està tot organitzat.
Reiterem el nostre compromís d'estar dissabte col·laborant en eixos tallers i invitem a la Colla Ecologista i Excursionista a què seguisca informant-nos de les diverses activitats que realitzen. Ens pareix una gran labor.
Salutacions Socialistes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegint aquest article hem ve una cosa al cap.Millor ser constructivista que negativista. Es d'esperar que un grup polític no avise a l'altre per dur-se el merit de l'acte en detriment de l'oposició. Però bo, sabent com son no ens ha d'estranyar més.Trobe que ens a de preocupar més assabentar-se dels metres quadrats de zona verda als que eixim cada habitant d'Alcàsser i vore si estem en la mitja o ni s'acostem(en Picanya tenim un bon exemple). També realitzar un seguiment de les zones verdes, del seu manteniment, d'activitats de sensibilització de cara al medi ambient, de promocionar l'ús de la bicicleta al nostre poble (altres pobles tenen estrategies: ioguer, regals, xarrades a les escoles etc.)Sabem que aço es va fent poc a poc, però trobe que no hem de desperdiciar els nostres esforços i energies donant-li tanta importancia a les persones que ens han ignorat a proposit.No es mereixen tanta atenció per la nostra part. En canvi si que ho mereixen totes aquelles activitats que facen del nostre poble un lloc amb més qualitat de vida i augmenten la participació ciutadana: xarrades, concerts, tallers, promocio de bicis, bombetes de baix consum, foros d'opinió...Hi ha tantes coses per fer!!!!I Enhorabona per les que s'estan fent ja, però per favor, no pergau el temps criticant-los, que no s'ho mereixen...

Clar i Ras ha dit...

Hola anònim!
En primer lloc puntualitzar que a pesar que siga d'esperar que un grup polític "oculte" informació a l'oposició per a "guanyar punts", també és d'esperar que el grup polític que exercix com a equip de govern actue correctament. El seu comportament està fora de lloc, minvant amb això els drets dels altres regidors.
Estem d'acord en tot el que concernix a l'atenció i la potenciació tant de zones verdes com del medi ambient a nivell local. Creïem que si tots pensàrem localment a nivell global les coses anirien moltíssim millor (per moltes coses que diga el cosí del senyor Rajoy).
Destacar que la crítica no és destructiva, nosaltres en els plens intentem fomentar les bones actuacions, proposant i reforçant si és el cas les mateixes. Si bé és cert que hi ha gran part de la població que no és conscient d'estos detalls ni de com actua realment l'equip de govern actual (Partit Popular), és per això que esta finestra queda oberta perquè tots siguem informats de la situació "real" que es viu en l'Ajuntament de la nostra localitat i eixa "situació" implica la desinformació a la que ens té sotmesos dit partit.

Estem a la teua disposició per al que cregues oportú!

Salutacions Socialistes!

Anònim ha dit...

sabeu que son aixi i el pp no es mereix res,que no puguen gobernar a ningun lloc xrq no es mereixen res i xr tant aixo es,la seua forma de gobernar amagar i mentir que es lo unic que saben fer tots i cada u de ells,continue aixi que sou i sereu el millor partit politic i en ganes de treballar que per ara esteu demostranto en alcasser i en el gobern de españa,anim socialistes