dimecres, 30 de gener del 2008

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA CLAR I RAS - PRIMER ACTE DE CELEBRACIÓ PER LA MEMÒRIA HISTÒRICA



NO PODEU FALTAR!! VOS ESPEREM A TOTES I A TOTS!!

Salutacions Socialistes!!

2 comentaris:

Clar i Ras ha dit...

Hola a totes i tots de nou. Hui penje aquesta entrada perquè siga una crida a que participeu de l’acte que, esta agrupació, celebrarà hui al centre cultural. L’acte és de molta importància per a nosaltres ja que ens servirà per apropar-nos més si cal a vosaltres i presentar-vos el nostre nou projecte: la revista Clar i ras, que serà de caràcter quadrimestral. Aprofitant l’ocasió de presentar-vos este nou instrument d’informació ciutadana, celebrarem el primer dels actes que hem programat per la memòria històrica, projectant la pel·lícula Las trece rosas.
Es agradaria explicar clarament, encara que és sobradament sabut, que aquests actes no tenen pretensió alguna de dividir socialment ni obrir ferides que pensem, están curades ja. Tan sols es pretén donar veu i recuperar la memòria de totes aquelles persones que han estat silenciades durant tan de temps per tenir l’únic “delicte” de defensar la llibertat i la democràcia.
Els morts dels vencedors del ’39 han estat reconeguts i rememorats durant tot el periode que durà el franquisme i també posteriorment (a la porta de les esglèsies, a innumerables monuments i maussoleus…).
Ja és hora de que totes aquelles persones de les que mai s’ha parlat, que no han segut recordades només que per uns pocs, obtinguen el reconeiximent pel seu esforç i la seua lluita ja que aquesta, a la majoria, els costà la vida. I això tan sols pot ser possible a través de tots i totes els que estem disposats a que els seus noms i cognoms siguen pronunciats de nou, a posar veu als desitjos que teniren d’aconseguir que este país seguirà avançant.
Així que, per tots i totes elles va este homenatge, enacara que no hi ha paraules ni gests suficients que mostren l’agraïment dels qui, veritablement, creguem en la democràcia i la llibertat.
Ojalà tots els partits polítics actuals, que s’anomenen demòcrates, condemnaren el franquisme sense cap però i reconegueren l’esforç i la lluita dels qui, en definitiva, lluitaren per un sistema polític i un govern eixit de les urnes mitjançant la voluntat popular.
Salut companys!
Almudena

Anònim ha dit...

Volia donar-vos la meua més sincera enhorabona per l'acte que vau realitzar divendres passat, vaig decidir anar perquè des del primer moment la iniciativa em va paréixer excel·lent i la veritat és que em va sorprendre molt positivament.
Vau saber tractar el tema amb la delicadesa amb què mereix ser tractat i va ser molt emotiu. Vos done un deu amb l'esperança que continueu en la mateixa línia i confirmant la meua assistència als pròxims actes que realitzeu de Memòria Històrica.
La revista em pareix una gran iniciativa i vos anime que treballeu en este sentit amb les mateixes ganes i entusiasme amb què segons pareix l'heu fet fins al moment.
Ànim!