dijous, 10 de març del 2011

L’ALCALDESSA INTENTA CENSURAR UNA FALLA.

La Comissió de la Falla el Trinquet ha preparat per al monument gran una falla que versa sobre la corrupció i que té, com no podia ser d’altra forma, en els que governen la Generalitat Valenciana l’exemple més proper de la mateixa. Apareix escenes sobre la manipulació informativa de Canal 9, sobre la destrucció del barri del cabanyal i la corrupció dins del matrimoni. A d’açò cal afegir-li una crítica local que apareix què, segons sabem de molt bona mà, ha molestat molt a l’alcaldessa i al seu equip de govern.

La crítica local es fa en referència a les obres de les avingudes: obres mal planificades, tala d’arbres, forats només ser acabada i totes eixes crítiques que els Socialistes d’Alcàsser hem realitzat als plens de l’ajuntament i al carrer.

El que no va ser tant moderada va ser l’actitud de l’alcaldessa quan s’assabentà de la temàtica de la falla i de què s’havia publicitat al llibret de festes de la Comissió. L’alcaldessa es va enfadar molt i arribà a amenatzar a alguns fallers que no anirien a la recepció en la Diputació de València i que ella i el seu grup no anirien a fer cap visita a la falla i als seus fallers. I tot açò per una crítica local en la falla. De vergonya!

El problema que té el PP és que de tant de control dels mitjans de comunicació (canal 9 i cadenes de TDT afins) s’ha oblidat d’un detall molt important en democràcia: la crítica consustancial a la pluralitat d’opinions. No poden soportar que se’ls critique, pensen que tot allò que fan ha de ser acceptat pels veïns sense dret a expresar una opinió contrària. En definitiva, l’actuació de l’alcaldessa en este assumpte ha demostrat el tarannà antidemocràtic del PP en Alcàsser.

Des d’ací els Socialistes d’Alcàsser volem mostrar la nostra solidaritat i el nostre recolzament amb la Falla El Trinquet. Nosaltres entenem que una falla, amb el sentit de l’humor que li caracteritza, fa crítica d’aquells aspectes que més preocupen al veïnat. Sense anar més lluny, en els pobles del voltant es concedix un premi a la crítica local pagat pels diferents ajuntaments. En Alcàsser, l’ajuntament en mans del PP, actúa de forma totalment diferent: intenta castigar a aquelles falles que s’atrevisquen a fer-li alguna crítica, per mínima que esta siga. Un motiu més pel canvi en Alcàsser.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hi ha motius de pes pel canvi, aquest si que és gros!!! He ahí on ténen la democràcia!!! I després volen donar lliçons... Espere que la gent òbriga els ulls, i done el recolzament a la gent joves que s'hau fet avant per donar-li a aquest poble un tiny diferent!!!
Molt d'ànim!!

Anònim ha dit...

si que vais a ganar votos asi que manera de marear la perdiz

Anònim ha dit...

Això no és marejar la perdiu, simplement és FALTA DE DEMOCRÀCIA.

Anònim ha dit...

y con los socialistas hay mucha mas democracia verdad
prohibido fumar
prohibido la wooper
prohibido a mas de 110
prohibido los crucifigos en la escuelas
prohibido chiringuitos en la playa
prohibido el castellano en varias comunidades autonomas
prohibido esclarecer el 11m
prohibido ser criticos con el gobierno
prohibido los toros en cataluña
esto es lo que habeis hecho en 7 años y aun teneis el valor de hablar de FALTA DE DEMOCRACIA

Anònim ha dit...

Doncs si xiquet! o xiqueta! amb els socialistes hi ha més democràcia, més participació, més transparència, s'accepten les crítiques i s'aprén d'elles. I alguns "prohibidos" als quals et refereixes (encara que ho has barrejat tot) són mesures socials importants i necessàries per al moment actual que un govern valent que mira per millorar la societat i no sols per les urnes ha hagut de posar en marxa.
Per cert "crucifijos" se escribe con jota y la religión deberia estar fuera de las escuelas!. El nostre estat és laic.

Anònim ha dit...

¡Que son medidas sociales! para quien, para los 5 millones de parados que hay en España.
Gracias a las reformas de zp verdad.

red ha dit...

falles i politica no van junts quina tonteria

Anònim ha dit...

Per començar i per principis,estic també en contra de les prohibicions per sistema, encara que anònim, hauries d'assegurar-te d'alguna de les coses que dius:"prohibició del castellà?" (fes-t'ho mirar). I per tant, tu -igual que jo- que dius estar en contra de les prohibicions i per tant del retall de la llibertat, sigues crític amb aquells que intenten censurar una associació que exerceix la llibertat d'expressió, en aquest cas la falla. I no sigues hipòcrita.

Anònim ha dit...

Ah sí, clar, aturats que vénen de la construcció, model econòmic que s'impalntà molt abans de que Zp aplegara al govern. Però no problem, pots estant tirant-li les culpes des que era xicotet!!!
Prohibit fumar? Dins els locals públics, com en la resta d'Europa, amb qui si compareu Espanya només quan us interessa...
A 110? És que a 120 avances el que no està en els escrits, veritat?
Crucifixes? Als col·legis religiosos perfecte, als públics, on també assisteixen alumnes que secunden altres religions, per què? que jo sàpiga no estem a un estat confessional.
Xiringuitos a la platja? I dins la mar també!!! Construeix que quan caiga estrepitosament el sector ja s'empenedirem dels costos mediambientals i de que mitja Espanya estiga a l'atur (com la culpa és de ZP...)
Prohibit el castellà??? Això em sembla un argument tan penós com la situació de les llengües minoritàries que si que estan en vertader perill, però segons tu, per a què protegir la cultura d'un poble que no siga el castellà, no?
Aclarir l'11m? Et recorde qui comença diguent que havia segut ETA?
Prohibits ser crítics amb el govern? Per això en aquest blog no has pogut opinar lliurement...
Prohibits els bous a CAtalunya? Podré compartir-ho o no, però si és potestat d'un poble decidir-ho, vas a negar-los el dret tu?
Assumeix que el teu Partit ha posat la pota fins a més dalt de Montserrat i no tires les culpes als demés, que això se us dóna estupendament. Ja ho sabem.

Anònim ha dit...

Creo que el debate lo habeis desfocalizado. Estamos hablando de Alcàsser, no? Como veo tanta referencia a medidas del gobierno de España.
Creo que Alcàsser necesita un cambio. Ya está bien de estas mujeres que lo quieren tener todo controlado y que todo el mundo le haga el besamanos.
Me alegro que la gente, ese anónimo que critica todo lo que hace cualquier gobierno socialista, se ponga tan nervioso. Buena señal!!!

Anònim ha dit...

Creo que el debate lo habeis desfocalizado. Estamos hablando de Alcàsser, no? Como veo tanta referencia a medidas del gobierno de España.
Creo que Alcàsser necesita un cambio. Ya está bien de estas mujeres que lo quieren tener todo controlado y que todo el mundo le haga el besamanos.
Me alegro que la gente, ese anónimo que critica todo lo que hace cualquier gobierno socialista, se ponga tan nervioso. Buena señal!!!

Anònim ha dit...

Que poca memoria tenéis socialistas, no recordáis lo libres que eramos cuando vivíamos en el país de Josemari, circulábamos a la velocidad que queríamos, fumábamos hasta dentro de las habitaciones de los hospitales, aquello era libertad y no lo de ahora si señor.
Vivíamos en el país de la democracia y de la buena información, con profesionales como Urdaci y compañía, donde al periodista critico se le trataba con igualdad, recordad la entrevista que nunca se le concedió a Gabilondo por parte del demócrata presidente Josemari.
La ignorancia es gratis y cada uno coge la que quiere, y ante la falta de argumentos para criticar la gestión de un gobierno basta con mentir y confundir las cosas.
La misión de todo gobierno es regular todo lo público en beneficio de la mayoría, esto no es prohibir, a nadie se le prohíbe fumar pero sí que lo haga donde daña a las personas que libremente han elegido no fumar.
Y así se podría contestar a cada una de las prohibiciones a las que hace mención el sin argumentos.
Al final resultará que los peperos se nos han vuelto anarquistas.
Y para finalizar seguro que le parece muy democrático que se intente callar con amenazas a una falla local por utilizar su libertad a la hora de elegir el tema y la crítica de su falla.
Yo creo que si hay motivos para un cambio de gobierno en nuestra población. Animo Jaume, a por la victoria.

Anònim ha dit...

És una llàstima viure en una comunitat amb tanta ignorància i manipulació. Per aconseguir el canvi primer hem de començar pel poble, de menys a més, per a canviar aquesta comunitat.
Vergonya en fa Canal 9 i tota la seva manipulació, però més vergonya fa veure com hi ha gent tant ignorant que no sap ni el que parla i diu amb les seves prohibicions.
Ànim al canvi i molta força!
Per cert, prohibició del castellà? amb tota l'educació del món, això sols pot sortir d'alguna persona molt, molt, molt ignorant, la qual les pròximes eleccions votarà a qui tots sabeu. Pot ser que vivim a un poble amb molts ciutadans amb els ulls tapats? Quina llàstima.
Salutacions.