dijous, 28 de febrer del 2008

Hi ha imatges que parlen per si mateixes


Definitivament NO! no és el mateix...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sincerament, pense que aquesta foto és excesivament demagògica...haver de recorrer a una fotografia en la que en un moment uns riuen i altres estan seriosos, no és acàs demagogia? Tots riuen i estan seriosos en certs moments. O no?
Altra cosa és que s'intente "manipular" a la gent a través de fotos com aquesta. Si fos així, entenc la foto...si no, necessitaria una explicació

Clar i Ras ha dit...

Hola anònim:

Com suposem que saps diumenge que ve són les eleccions generals la qual cosa implica que estem en plena campanya electoral per la qual cosa hi ha que vore més enllà de lo superficial.
Demagògia? Si busques demagògia no la trobaràs en la foto, en tot cas, la trobaràs esta nit en el debat que televisen, en la postura del candidat popular, ací si que trobaràs demagògia i de la bona, ja que és l'única cosa que saben fer perfectament.
Quant a la foto... la foto no reflectix un moment determinat, sinó una actitud general en relació a la forma de fer i d'entendre la política. Està clar que en un moment determinat tots podem estar somrient o estar més seriosos. L'actitud de fons és el que dóna valor a eixa foto, que va molt més enllà d'una simple confrontació d'imatges.
Reflexa el positivisme i el bon treball d'uns (que és el que estan i han estat demostrant durant estos quatre anys) enfront del negativisme, la crispació i el mal treball com a oposició d'altres.

Una vegada més vos animem a que deixeu de firmar com a anònims, si no voleu posar el vostre propi nom utilitzeu pseudònims, per a poder dirigir-nos amb més propietat cap a vosaltres.

Salutacions Socialistes!