dijous, 21 de febrer del 2008

Hipocresia + Populisme = Partit Popular d'Alcàsser

Al voltant de 300 veïns d'Alcàsser es van manifestar dissabte passat per a protestar per la col·locació d'una quarta antena de telefonia mòbil sense llicència municipal. En esta mobilització, en la que es van mostrar pancartes que reclamaven la reubicació d'este tipus d'instal·lacions, es va manifestar, junt amb els altres veïns i encapçalant la dita marxa Remedios Avia Ferrer, actual alcaldessa de la localitat i cap de llista del Partit Popular. Paral·lelament, dos regidors més, del mateix grup polític, arreplegaven firmes per a la campanya que els veïns han iniciat.
La senyora Avia Ferrer és conscient que un acord plenari (el que es va realitzar a maig del 2001) no basta per a establir la suspensió de noves antenes de telefonia mòbil en tot el terme municipal d'Alcàsser, sap que l'acord plenari era l'inici per a establir una ordenança, que hauria d'haver sigut tramitada molt de temps arrere. Sense ella l'acord plenari no té poder legislatiu.
Saben que no hi ha ordenança que impedisca la col·locació de les dites antenes i encara així van encapçalar la manifestació protestant davant de l'Ajuntament i fent un recorregut que transcorria pels punts del municipi on estan instal·lades les antenes.
No deixa de ser paradoxal el comportament de l'actual alcaldessa, encapçalant mobilitzacions que es produïxen per una mala actuació del seu govern i protestant davant del seu propi edifici de residència (un dels quals té una d'estes antenes instal·lades), comportament hipòcrita i populista en què solen basar totes les seues campanyes i que porten fins a l'últim extrem els membres del Partit Popular.