dimecres, 22 d’abril del 2009

ESCOLETA MUNICIPAL D’ALCÀSSER: CRITERIS D’ADMISSIÓ PÚBLICS I OBJECTIUS JA!!



EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA DENUNCIA UNA VEGADA MÉS QUE EL PP D’ALCÀSSER GESTIONA ELS DINERS PÚBLICS AMB OBSCURANTISME I FALTA DE OBJECTIVITAT 

Ens han arribat nombroses queixes de pares i mares que denuncien criteris arbitraris i una falta absoluta de transparència i publicitat a l’hora de la concessió de places en l’Escoleta Municipal. 

EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA, ha demanat reiteradament a a regidora d’Educació i Cultura, sra. Ana Aviñó quins són els criteris d’admissió en l’Escoleta Municipal i fins ara mai ens l’han facilitat senzillament perque el que fa es primer recollir les peticions, i despres, a la vista de les sol•licituds, establir els criteris. Açò fomenta el “amiguisme” i genera indefensió jurídica als pares i mares per que no podran mai reclamar contra uns criteris que no són publics abans de presentar les sol•licituds. La ESCOLETA INFANTIL ES MUNICIPAL I LA PAGUEM AMB ELS IMPOSTOS DE TOTS ELS VEÏNS D’ALCÀSSER, per tant tots el pares i mares tenen el dret a conèixer els criteris d’admissió abans de sol-licitar la matrícula dels xiquets i xiquetes.

El nostre poble s’ha fet gran i ha augmentat la seua població. En canvi la dotació de places de 0 a 3 anys en l’Escoleta Municipal es la mateixa des de fa 15 anys..El govern local del PP no resol les necessitats actuals i no preveu les necessitats futures. 

Per a obligar a que aquesta situació canvie al darrer plenari de Ajuntament d’Alcàsser del 25 de març EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA, junt a Unió Valenciana i Compromís van aprovar una MOCIÓ per a EXIGIR a la regidora d’Educació, que establisca UNS CRITERIS D’ADMISSIO OBJECTIUS I PUBLICS EN L’ESCOLETA MUNICIPAL. 

ELS SOCIALISTES D’ALCASSER VIGILAREM QUE AQUESTA MOCIÓ ES PORTE ENDAVANT.

Ens pots trobar i donar-nos la teua opinió en la nostra seu tots els dijous de 19 a 21 h carrer Mestre Chanzà, num 9
Per e-mail: alcasser@pspv-psoe.net 
I en la nostra web www.pspv-psoe.net/agrupacions/alcasser i nuestro blog http://alcasserclariras.blogspot.com/

1 comentari:

Amparo ha dit...

Vale,,,
Tinc un xiquet d'un any i em sorprend que no hi haja mèrits per renta... i com jo no sòc filla del poble.. crec em toca rescar-me la butxaca (que tinc buida) o tornar a deixar al xiquet en la botiga amb la iaia