dimecres, 22 d’abril del 2009

L’OPOSICIÓ OBLIGA AL GOVERN DEL PP A REBAIXAR L’IMPOST DE LA CONTRIBUCIÓ

Des del mes de gener, els veïns d’Alcàsser hem vist com pujava considerablement el rebut de l’aigua sense que cap responsable comunicara aquest augment El motiu es que l’1 de gener començà a cobrar-se la nova taxa sobre el Tractament i Eliminació de Residus Urbans (TAMER). Aquesta nova taxa l’aprovà el PP a l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al Tractaments de Residus) i havia de substituir la taxa de fem que ja pagàvem perquè estava  inclosa al rebut de contribució (IBI).

El govern local del PP, en lloc d’eliminar l’impost “antic” i substituir-lo pel nou, va decidir mantindre les dues taxes  al·legant la falta d’ingressos a l’Ajuntament pel moment actual de crisi.

El grup municipal socialista pensem que precissament ara en aquestos moments de crisi el govern del PP hauria de millorar la situació econòmica de les famílies del poble. Per contra el que fa és continuar malbaratant els diners públics en “picaetes”, berenars i creuers caribenys…

Per evitar que els veïns paguem dues vegades el mateix, els grups municipals de l’oposició: UV, Compromís i el PSPV-PSOE van obligar a l’alcaldessa, amb una moció presentada al ple de 25 de març, a que complisca la legalitat rebaixant l’impost de contribució.

TAMER: la línia  subratllada és la nova taxa  aprovada pel PP de l’EMTRE. Ara, a partir de la moció presentada per l’oposició municipal,  el proper rebut de l’ IBI  s’haurà de reduir en 8 punts porcentuals.

      EL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA  MANTÉ EL SEU COMPROMIS I CONTINUA TREBALLANT PEL NOSTRE POBLE.